Personlig retorisk analyse

Starten på din personlige udvikling som formidler

Formidlingsevner og gennemslagskraft fremmer karrieren. Alligevel fokuserer de fleste på det faglige indhold i deres arbejde; de tror, at talegaver er medfødte og overlader ordet til andre. Derved overlader de også retten til at definere, hvad der er interessant, vigtigt og rigtigt at gøre – måske til folk, som ikke har forstand på det, de taler om. Hvis du har noget på hjerte og overvejer at gå i skarp retoriktræning, så er det en god idé at starte med en progymnasmata – en udredning af dine personlige styrker og svagheder som taler.

Progymnasmata – en personlig retorisk analyse af dig

En progymnasmata består af en serie formidlingsøvelser foran videokamera kombineret med et interview om dine retoriske ambitioner og udfordringer. Øvelserne tester forskelligartede retoriske færdigheder – fx at fremføre en tekst, fortælle en historie og gøre komplekst stof enkelt. Ud fra videooptagelserne laver vi en analyse af dine styrker og svagheder, og vi opstiller en handlingsplan med gode råd til, hvordan du kan forbedre dine evner som formidler.

Hvorfor retorisk analyse?

Når du skal bygge et hus, går du ikke bare i gang – først er der en række forhold, som skal afklares, fx jordbundsforholdene, nabohusenes stil, beboernes behov osv. Det samme gælder, når du skal bygge retoriske færdigheder; træningen skal afstemmes til dine færdigheder, din personlighed og dit formål med at træne.

Hvorfor Rhetor?

Vi er Danmarks første retorikvirksomhed – og har arbejdet med retorik i mere end 20 år. Alle vores rådgivere er universitetsuddannede, men vores særkende er den praktiske og erfaringsbaserede tilgang til rådgivningen. Rhetor garanterer dig et fagligt og garvet blik på dine nuværende færdigheder og dine muligheder for at udvikle din gennemslagskraft.

Hvad investerer du?

Pris: En personlig retorisk analyse koster 15.000 kr. ekskl. moms. Ønsker du at bestille vores grunduddannelse som en samlet pakke, hvor progymnasmata indgår, så bestil via besked eller ring til os.

Retorik rhetor

Mere retorik

Lær at opbygge en argumentation, sætte dagsordenen, vinde følelserne og begå dig i en debat. Læs mere om kurset ‘Derfor! Kursus i argumentation og debat’

Trænger jeres kommunikation til et serviceeftersyn? Har I brug for at dokumentere, hvor den bør forbedres? En kommunikationsmåling kan synliggøre, om jeres indsats giver resultater. Læs mere om vores ‘kommunikationsmåling’

Har du svært ved at trænge igennem med din stemme, medvirker du ofte i tv og radio eller skal du holde en stor tale og vil gerne brænde igennem? Så kan du gå i træningslokalet med Rhetors retorikere. Læs mere om ‘retorisk træning’

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial