Mundtlig retorik II: Personlig gennemslagskraft

Du er dit budskab

 

Dette kursus er en overbygning til ‘Mundtlig retorik I’. Det fører dig et skridt videre mod et niveau, hvor du for alvor kan skabe lydhørhed for dine ideer og inspirere andre mennesker. Du har lært de grundlæggende værktøjer, nu skal du sætte dem sammen til budskabsformidling på et højere niveau. Det er dagen, hvor du finder dine ægte overbevisninger og de vindende træk ved din personlighed – og sætter begge dele bag dine budskaber.

Hvad arbejder vi med?

  • Appelformerne og din personlige ethoskonto
  • Den retoriske pentagon; et værktøj til situationsanalyse
  • Fortællingen om virksomheden, produktet eller idéen

Kurset er noget for dig, hvis du

  • har noget på hjerte, som du gerne vil dele med andre
  • befinder dig i en position, hvorfra du kan gøre en forskel ved at gribe ordet
  • har svært ved at mærke dine tilhørere, når du taler til en forsamling

Sådan foregår det

Dagens første øvelse går ud på at finde noget, som du tror på, og som driver dig – det kan være en værdi, en idé eller et projekt. Med værktøjerne fra ‘Mundtlig retorik I’ holder du en tale om det. Derpå folder Rhetor nye værktøjer ud, som du bruger til at forbedre din præsentation. Du arbejder fx med at synliggøre, hvem du er, og hvor du kommer fra, for at vise, at din optagethed er ægte. Du udvikler en fortælling, som indkapsler dit budskab og får tilhørerne til at tænke selv. Sidst på dagen fremfører alle igen. Det er vores erfaring at næsten alle træder i karaktér på denne kursusdag. Personlig gennemslagskraft forudsætter at man tør investere – og risikere – sig selv. Her afprøver vi det i et laboratorium, hvor fejl er noget, vi lærer af.

Om Rhetor

Vi er erfarne undervisere, men også talere. Vi tager vores egen medicin og forsøger at investere os selv, når vi tager ordet. Vi skriver taler og coacher talere, og vi har erfaring med at tilpasse taler til konkrete publikummer og talere. Selvom vi arbejder med det personlige, så forfalder vi ikke til lommepsykologi – vi holder os til vores eget fag: Retorik.

Mere retorik

Hvad er dine retoriske styrker og svagheder? Vi kan gå i dybden med dig som taler, og lave en 360° analyse af dine retoriske kompetencer. Vi analyserer dig på video, og giver dig en konkret handlingsplan med udgangspunkt i dine behov. Læs mere om ‘retorisk analyse’  

Moderne ledelse handler ikke om at ånde sine ansatte i nakken. Moderne ledelse handler i høj grad om at motivere dem. Medarbejderen skal kunne se en mening med sit arbejde og spille en væsentlig rolle om at nå det fælles mål. Få indblik i, hvordan du kan motivere med retorisk ledelse. Læs mere om foredraget ‘motivation’

Har du svært ved at trænge igennem med din stemme, medvirker du ofte i tv og radio eller skal du holde en stor tale og vil gerne brænde igennem? Så kan du gå i træningslokalet med Rhetors retorikere. Læs mere om ‘træning’ her

Mundtlig retorik personlig gennemslagskraft

Åbent kursus

For at deltage på ‘Mundtlig retorik II’ skal du have deltaget på ‘Mundtlig retorik I‘. Du kan vælge at tilmelde dig begge kurser samtidig; de ligger i forlængelse af hinanden. Hvis du tidligere har deltaget på ‘Mundtlig retorik I’, kan du nøjes med at tilmelde dig ‘Mundtlig retorik II’. Køber du kurserne som pakke koster de 8.400 kr. ekskl. moms.

Ønsker du at bestille vores grunduddannelse som en samlet pakke, hvor dette kursus indgår, så bestil via besked eller ring til os.

 Klik her for at se hvornår vi afholder kurset

Praktisk information

Kurset ‘Mundtlig retorik II’ forløber over en enkelt dag fra 9-16, og foregår i Rhetors lokaler på Carit Etlars vej 3, 1814 Frederiksberg C.

Tilpasset virksomhedskursus

I et tilpasset kursus kan vi gå dybere og sammensætte kurset ud fra dine specifikke behov. Ring eller skriv til os for en uforpligtende drøftelse

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial