Kell Jarner Rasmussen

Kontakt Kell

3031 9091
kjr@rhetor.dk

Trivia om Kell

Hvad laver Kell?

Kell er partner i Rhetor, hvor han virker som adm. direktør, konceptudvikler, foredragsholder, underviser og spillende træner.

Han hjælper ledere med at træde i karakter og skabe mening i deres virksomheder. Men også taleskrivere, kommunikationsfolk, sælgere og andre folk i kommunikerende erhverv trækker på Kells retoriske kompetencer.

Kell har stor erfaring som proceskonsulent i organisationer hvor der dagligt skal træffes beslutninger, og hvor analyse og præsentation er to sider af samme sag. Mange præsenterer i analysesprog med tal og specialbegreber, og så går forståelsen fløjten. Her rådgiver Kell i den retorik at formulere det knivskarpe og modtagervinklede beslutningsgrundlag – en kompetence der bidrager til bundlinien, fordi den sparer tid og sikrer bedre beslutninger. Et mantra er tekstledelse, hvor Kell træner ledere i at fastholde den klare retorik i afdelingen efter et kursus i fx notatskrivning, salgets retorik eller taleskrivning.

Hjertebarnet er taleskrivning – hvordan man skriver en god tale, men også hvordan lederen og organisationen arbejder med talen som led i den strategiske kommunikation. Og det bliver ikke kun ved rådgivningen; Kell skriver også selv taler for direktører, formænd osv.

Bag om Kell

Født i Kastrup i 1966. Gift med Mariann Petersen; de har tre børn sammen.

Mens han studerede retorik på Københavns Universitet, startede Kell forlaget Syvmil sammen med Peter Søeberg, som siden er flyttet til Sverige og nu driver forlaget videre under navnet Retorikforlaget. Her var Kell bl.a. med til at grundlægge tidsskrifterne RetorikMagasinet og Rhetorica Scandinavica, hvor han også har virket som redaktør i en årrække. I dag er han ansv. redaktør for Dansk Kommunikationsforenings blad Kommunikatøren.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial