Katrine Martinsen Gottschalck

Kontakt Katrine

2532 6776

kmg@rhetor.dk

Trivia om Katrine

  • Skrev speciale om kvindelige lederes stemmebrug og stemmens indflydelse på deres troværdighed som ledere
  • Brænder for performancedelen i retorikken
  • Er vokset op i en musikfamilie og bager kager som en anden Mette Blomsterberg

Hvad laver Katrine?

Under sin retorikuddannelse specialiserede Katrine sig ved at tage stemmebrugsprofilen og har sin force i actio – fremførelsen. Performance har været en del af Katrines liv, siden hun som helt lille startede med at stå på en scene, og hendes opvækst har været fyldt med både musik, dans og teater. Her startede interessen for, hvad udstråling, kropsholdning, øjenkontakt, artikulation og stemmeføring betyder.

Som rådgivende retoriker underviser Katrine derfor primært på kurser og personlige træningsforløb med fokus på performance. Hvordan skal du bruge din krop og stemme, når du præsenterer? Hos Katrine vil du derfor få den bedste rådgivning i, hvordan dit kropssprog og din stemmebrug kan bidrage til at styrke din formidling og budskab, så du brænder igennem og stikker ud fra mængden.

Bag om Katrine

Katrine underviser ikke kun i, hvordan andre bruger deres stemme og krop, men praktiserer det også selv. Hun har altid sunget og modtaget undervisning i sang, og hun har tilmed en mindre uddannelse i sang. I øjeblikket kan du finde Katrine i koret Tritonus, der synger 10-12 koncerter årligt i både ind- og udland. Tidligere har du måske oplevet hende i vokalgruppen Vocaloca fra første sæson af X Factor. Så Katrine mestrer stemmetræning og viden om udstråling og fremførelse som få.

Interessen for musik og sang tog Katrine videre med sig i sit studie. Hun har været med til at arrangere Stemmens Dag i Rundetårn to gange og stået i retorikuddannelsens stand samt deltaget i et satsningsområde om retorik og æstetik. Under sin bacheloruddannelse balancerede Katrine  mellem studie og 150 koncerter med Vocaloca, så Katrine har fået har rig mulighed for at afprøve retorikstudiets teori og øvelser i praksis.

Katrine bor med sin mand Morten i Helsingør. Foruden at hygge med at lave Mette Blomsterberg-lignende kager og desserter nyder Katrine at lege mormor og nusse i deres have med blomster, bær og drivhus, der rummer lækkerier som agurker, tomater og vindruer.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial