Kasper Kent

Kontakt Kasper

3123 3877

kmk@rhetor.dk

Trivia

  • Underviser, skriver taler og er personlig retoriktræner
  • Nørdede litteratur om dramaturgi, retorik og managementteori for at skrive speciale om, hvad en historie egentlig er, og hvad man kan bruge dem til, når man skal kommunikere effektivt
  • Har kontoer hos stort set alle tilgængelige streamingtjenester, så han kan se fodbold og serier

Hvad laver Kasper?

Tager du et retorikkursus hos Rhetor, er der en stor chance for at rende ind i Kasper. Hos Kasper er du i gode hænder, når du skal lære den retoriske værktøjskasse at kende, få personlig gennemslagskraft, lære at skrive bedre taler eller lede som en leder.

Foruden at undervise har Kasper også personlige træningsforløb, hvor han træner ledere i at få gennemslagskraft og have autoritet – uden at være autoritær. Kaspers kræfter bliver ikke kun lagt i undervisning og rådgivning. De bliver også brugt på at skrive fængende taler til formænd og fagpolitikere i danske organisationer. Kasper er også en af de drivende kræfter bag Rhetors markedsføring, og får du nyhedsbrevet ind i din mailboks en gang om måneden, er der gode chancer for, at han har haft fingrene i det, du læser.

Kasper retoriske kerneinteresse er historiefortællingen. De mange timer og måneder, der blev brugt på specialet, er ikke kun endt ud i flere siders skriverier. Kasper kender til historiefortælling som ingen anden. Han er selv en formidabel fortæller og underviser andre i, hvordan de gør deres fortællinger fængende. Som Platon sagde: Those who tell stories rule the world.

Bag om Kasper

Da Kasper trådte ind i universitetsverdenen, startede han med at læse nørdet sociologisk teori og stiftede bekendtskab med herrer som Foucault, Habermas og Bourdieu. Ifølge Kaspers hoved skulle han sidde og tænke resten af sit arbejdsliv, men blev ramt i maven af den mundtlige kommunikation.

Kaspers interesse og kundskaber indenfor historiefortællingen blev efter hans uddannelse brugt hos BestTellers, en scene for historiefortælling. Her var Kasper ansvarlig for PR og kommunikation og sad med til fortælleforestillinger hver torsdag i flere år. Det var dog ikke kun som tilskuer – et par gange trådte han selv på scenen for at fortælle.

Når Kasper ikke underviser andre i historiefortælling og retorikkens øvrige færdigheder, overhælder han sine ører med podcasts. Kasper er lidt af en podcast-junkie: Third Ear, Radio Lab, Han Duo, Spørge Jørgen, Serial, Den korte radioavis, Invisibilia, RomerRiget – bare for at nævne et par stykker. Og Knud Romer i RomerRiget er Kasper lidt fan af. Hvis man spørger Kasper, stjæler Romer ofte selv showet fra gæsterne i programmet, men han er vidende, skarp og skæv og har kant, integritet og humor. For ikke at glemme en sproglig begavelse, der er smør for enhver retorikers ører.

Ørene bliver ikke kun tudet fulde af podcast, men også med råb og fløjt på en fodboldbane. Her spurter Kasper rundt og brænder krudt af med gutterne. Kasper bor sammen med sin kæreste Camilla i Valby. Snart bliver familien forøget – så kan Kasper udfolde sine fortælleevner for et nyt publikum.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial